Kis- és nagykereskedelem

Termékeinket mennyiségi korlátozások nélkül értékesítjük bárki számára. Üzletünkben minden elérhető, ami a bútorgyártáshoz kell.

Bútorlapszabászat

A lapanyag-feldolgozás során korszerű technológiát alkalmazva, kiváló minőségű és megbízható alapanyagot biztosítunk.

Élzárás

Nagy teljesítményű élzáró gépünkkel műanyag élzárót illesztünk a bútorlapokra. Színazonosság mellett többféle vastagságú élzárás lehetséges.

Egyedi bútorgyártás

Cégünk fő szolgáltatásai közé tartozik a minőségi, egyedi bútorok gyártása. Magánszemélyeknek és közületeknek egyaránt garantált a megtervezett bútor egyedi és elegáns megvalósítása.

3D látványtervezés

Vedd igénybe 3D látványtervezési szolgáltatásunkat, hogy ne legyenek kétségeid a végeredményt illetően! A választott anyagokból megtervezzük az általad elképzelt bútort.

Helyszíni felmérés

Azt követően, hogy megrendelted nálunk a bútorod, kollégáink felmérik a beépítés helyét, hogy a bútor helyszíni összeszerelése a lehető leggyorsabb és legszakszerűbb legyen.

Helyszíni szerelés

Megrendelt bútorodat igény esetén a helyszínre szállítjuk és beszereljük. A bútorokat előzetesen a lehető legmagasabb készültségi állapotra állítjuk össze a műhelyünkben, így a beszerelés gyors és zökkenőmentes lesz.

Konfekcionálás

Költséghatékonyságra törekszel? Ha a raktárkészletünkben nincs a kiválasztott anyagból, akkor is tudsz akár kisebb mennyiséget is rendelni nálunk bizonyos anyagokból. Részletekért érdeklődj nálunk!

Szaktanácsadás

Tevékenységünkkel, forgalmazott árucikkeinkkel vagy bármilyen szakmai kérdéssel kapcsolatban fordulj hozzánk bizalommal bármikor! Tapasztalt kollégáinktól mindenre gyorsan kapsz választ. Elérhetőségeinket megtalálod a honlapon.